Endelig i gang igen

Kategori: Nyheder Publiceret: Søndag, 14. november 2021 Skrevet af Claus 'Ludvig' Jespersen

Odysseus 2 – Damhus 1 4-4


Så kom holdturneringen endelig i gang igen. Det var spændende at se hvor meget rust, der skulle bankes af, men det var ikke galt.

Klaus og Morten M. spillede et par stilrene remiser på bræt 1 og 2, mens Claus Olsens stilling blev mere og mere tvivlsom inden den faldt helt sammen. Heldigvis smadrede Jesper K. en Caro- Kann i et flot angreb. Jesper H. kom ind i en død remis-stilling i Skandinavisk.

Min modstander forærede mig en bonde i træk 3 og en meget fordelagtig stilling, men jeg havde lidt svært ved at slå sømmet i, da jeg ikke turde spille den kombination, som jeg havde lagt op til. Men som Uglen Claus Olsen påpegede bagefter, så vandt Tb6 bare. Nu blev det lidt rodet, inden han venligt lagde sig ned i tidsnøden.

Lars’ parti så lige så trist ud så Claus O’s og udgangen blev også den samme. Miraklet indtraf på 8. bræt, hvor Ole fik foræret en halv, da modstander lavede trækgentagelse i en klart vunden stilling.

Sammenlagt et uafgjort resultat, hvilket vi ikke kan være utilfredse med. I gruppen ligger vi godt til på de øverste brætter, mens de nederste brætter generelt er lavere ratet end modstanderholdenes. Det kan gå begge veje, men vi bør kunne holde os i midterfeltet.

Visninger: 322