Uafgjort imod spændende klub

Kategori: Nyheder Publiceret: Lørdag, 6. november 2021 Skrevet af Thorlejf Meyer Udskriv Email

Skak for sjov 1 - Odysseus 3 4-4

Det kan være svært at vurdere hvor godt et hold som Skak for Sjov stiller med. Det er en klub med en rivende udvikling, smukt indrettede lokaler, med butik, på Falkoner Alle. Masser af nysgerrige ,dumper ind og nogle bliver hængende. Der er ca. 150 besøgende, mange unge.
 
Vi mødte et ganske godt hold. Morten N var reserve på 1. bræt og Fredrik på 8.
Jeg forsøgte at skrive til Michael S på begge hans mailer, men noget må være gået galt, for han dukkede ikke op.
 
Så var vi bagud 0-1. noget gik galt for Fabian og tidligt var vi bagud 0-2. Jerry vandt på telefon i en uklar stilling. Der var dog godt gang i den.
 
Morten fik en kvali og en bonde, men hans modstander kendte denne åbning (Svesnikov?) og havde et meget stærkt modangreb med meget aktive løbere.
 
Henrik stod godt, vandt en bonde og en til og byggede stille og roligt en overlegen stilling op og vandt. Godt spillet. Fredrik sad med en svag kongestilling og blev spillet ned. 1-3.
 
Thorlejf holdt remis i en skidt stilling, igen mod et af de unge talenter og han vil meget gerne møde en lidt ældre spiller, der laver fejl. 2½ -3½
 
Det så ikke godt ud, Morten slap ud med en bonde, men det kunne ikke blive mere end remis, selv om der blev kæmpet til sidste sekund.
 
William var nu sidste dreng. Stillingen havde partiet igennem været meget lige, men William fik tålmodigt bygget et kongeangreb op, ofrede en springer og satte mat. Også en god præstation.
 
Torsdag var 2. holdet i aktion. Også her blev det 4-4. Og det imod Damhus 1.
Visninger: 267