Super-resultat af Fabian

Kategori: Nyheder Publiceret: Lørdag, 30. oktober 2021 Skrevet af Jens Juul Hornsgaard Udskriv Email

Gladsaxe-mesterskabet er nu færdigspillet. Sidste år blev turneringen aflyst pga. corona. Men i år gik det helt fint. Turneringen blev atter spillet i et samarbejde med Odysseus og Caissa Gladsaxe med skiftende spillesteder. Lidt et usædvanligt koncept, men det fungerer vist meget godt.

Vinder af gruppe 1 og dermed Gladsaxe-mester blev Thomas Struch med 5½ point. Også Casper Liu fik 5½ point, men da han ikke bor eller spiller i Gladsaxe kunne han ikke blive Gladsaxe-mester. Vores egen Morten Andersen havde en turnering på det jævne og scorede 4 point. Jens Hornsgaard fik 3 point efter en ret blandet indsats. Også Morten Nielsen fik 3 pont, mens Jan Brønnum desværre havde en svær turnering og sluttede på 1½ point.

I gruppe 2 satte de unge spillere dagsordenen. Vinder blev Aryan Mollisoltani fra Caissa med 5½ point. Men et point efter kommer vores egen talenter William Pihl og ikke mindst Fabian Würtz (på billedet), som overgik sig selv og høstede 180 ratingpoint til kontoen. Har nu også efterhånden været under-ratet i lang tid. Virkelig flotte præstationer.

Ellers starter holdturneringen i næste uge. I morgen spiller 1. holdet imod Køge 2. Det er en hjemmekamp. Og Vinterturneringen kom også godt fra start med 16 deltagere til start. Så der er lagt op til en fortsat spændende sæson i Odysseus.

Visninger: 235