Sæsonstart

Kategori: Nyheder Publiceret: Søndag, 8. august 2021 Skrevet af Henrik Ørnebjerg Udskriv Email

Velkommen tilbage til skakbrætterne. Sæsonen starter torsdag d. 19. august.

 - Juniorerne starter kl 17.00, hvor Morten og Claus tager imod
 - Seniorerne starter som sædvanlig kl 19.00
 
Torsdag d. 19. august lægges ud med 'kassereren's fødselsdags-lynskak-turnering
Torsdag d. 26. august spiller klubmester Morten A simultan mod resten af klubben
 
Det er nu, at du skal tilmelde dig turneringen om Gladsaxemesterskabet, som starter onsdag d. 8. september. Tilmeld dig på DSU's webside med turneringer (link øverst på siden) - eller sig til i klubben.
 
Turneringen arrangeres igen i år sammen med Caissa, og vi spiller 4 onsdage i Caissa's lokaler ved Jernbanen og 3 torsdage i vore lokaler på Frødings alle. Turneringen er ratet, og vi forventer at spille i 3 grupper a 8 spillere. Så tilmeld dig NU.
 
Holdturneringen gennemføres i år. Så meld dig allerede nu til holdlederen. Klaus Poulsen skal afløses som holdleder for divisionsholdet pga en del rejseaktivitet. 1. holdet finder selv en substitut. Holdleder for 2. holdet er Claus (kaldet Ludvig) og Thorlejf er holdleder for 3. holdet.
 
Vinterturneringen starter d. 28. oktober - mere herom senere
 
Generalforsamlingen afholdes torsdag d. 9. september - sæt kryds i kalenderen allerede nu. Indkaldelse med dagsorden mv sendes ud medio august.
 
Tidligere restriktioner foranlediget af risiko for covid19 smitte er ophævet. Vi vil imidlertid sikre, at der i klubben findes håndsprit - og bestyrelsen opfordrer til, at vi alle er opmærksomme på god hygiejne, og at vi passer på os selv og på hinanden 
Visninger: 482