Morten N. ny lynmester

Kategori: Nyheder Publiceret: Søndag, 13. juni 2021 Skrevet af Jens Juul Hornsgaard Udskriv Email

Forleden fik vi afgjort klubturneringen. Nu gjaldt det lyn-mesterskabet, som ellers normalt bliver afviklet lige efter nytår.

I år var det så en sommer-begivenhed og 10 spillere dukkede op. Plus en alt-mulig-mand i form af Stanislav, som (selvfølgelig) var turneringsleder og derudover serverede ost, brød og pølse. Og også lige havde lavet en bonde-skulptur som præmie til vinderen.

Og vinderen blev (endda overlegent) Morten Nielsen med 8 point af 9. Tabte i 1. runde til Brønnum, men så sig så ikke tilbage og vandt resten. Meget fortjent. Tillykke.

Næste torsdag er der sommerafslutning. Grillen tændes omkring kl. 18 og vi forventer at spise kød, brød og salat (den gode gamle menu) omkring kl. 20. Derefter er der helt sikkert lyn, for vi kan ønske hinanden god sommer.

Visninger: 351