Ventende på et mirakel

Kategori: Nyheder Publiceret: Fredag, 28. august 2020 Skrevet af Claus 'Ludvig' Jespersen Udskriv Email

Øbro 3 -Odysseus 2     4½-3½

Sidste runde lignede et svær opgave i kampen mod overlevelse i Mesterrækken, ude mod Øbro, der har et godt hold og på forhånd lå på en sikker andenplads.
 
Hvis vi fik 3½ point var vi sikre på at holde 2 hold bag os, men desværre betød nedrykkerne fra Divisionsturneringen, at der skal 3 hold ud. Derfor skulle vi helst have en sejr.
 
Heldigvis kunne vi mønstre årets stærkeste opstilling med reserven Søren Berg i spidsen. Det meste spænding forsvandt dog hurtigt, da holdet kom bagud 0-4.
 
Derefter gik det sådan set meget godt og resultatet blev et for så vidt acceptabelt nederlag på 3½-4½, hvor Arthur vandt igen og Jesper K vandt.
 
Desværre er det formentlig ikke nok, da BMS blot skal have 5 point mod Seksløberen, der allerede er rykket ud og kun i én runde har scoret mere end 3 point - mod Odysseus...
Faktisk er det formentlig kampen mod Seksløberen, hvor vi stillede med et afbudsramt hold med et tomt 8. bræt, der gør at vi rykker ud. Men nu er der ikke andet at gøre end at håbe på, at det umulige sker. 
Visninger: 455