Udsat

Kategori: Nyheder Publiceret: Lørdag, 16. januar 2021 Skrevet af Henrik Ørnebjerg
Tålmodighed og skak hører sammen

Covid 19 eller B-117 forsinker os endnu en gang. Klubben er lukket foreløbig frem til d. 11. februar 2021- og vi må fortsat ikke mødes mere end max 10 personer frem til 1. marts 2021.

Jeg håber, at vi kan mødes til 6. runde i vinterturneringen d. 11. februar.

Når vi ved nærmere om smitteudvikling, forsamlingsrestriktioner og om mulighederne for holdskak, vender vi selvfølgelig tilbage med nye oplysninger.

Juniorspillerne får tilbudt online skakundersvisning fra på torsdag d. 21. januar - og får henvendelse om det fra Morten

Der er mange muligheder for online skak, bl.a. fredagslyn via DSU' webside.

Pas godt på Jer selv - og på hinanden.

Nytårslyn udsat

Kategori: Nyheder Publiceret: Fredag, 1. januar 2021 Skrevet af Jens Juul Hornsgaard

Nytårslyn bliver desværre udsat. Det skyldes naturligvis Corona-restriktionerne, som tvinger Odysseus til at holde lukket lidt endnu.

Når vi forhåbentlig genåbner igen torsdag den 21. januar, så genstarter vi Vinterturneringen, hvor vi er nået til 6. runde. Morten Andersen fører 4 point efterfulgt af en flok forfølgere på 3,5 point.

Nytårslyn bliver programsat senere, så så mange som muligt kan deltage. Det er jo også Odysseus' lyn-klubmesterskab, så det er vigtigt med mange deltagere.

God jul og godt nytår

Kategori: Nyheder Publiceret: Torsdag, 10. december 2020 Skrevet af Henrik Ørnebjerg

Som I nok har hørt i pressen, er smittetrykket nu så stort, at en lang række aktiviteter må holde pause - herunder skak.

Odysseus holder derfor lukket d. 10. og d. 17. december.

6. runde af vinterturneringen spilles derfor til næste år - nemlig d. 21. og d. 28. januar 2021.

Vi fastholder at spille lynskak d. 7. og d. 14. januar - så tilmeld Jer.

Vi bekræfter turneringen d. 3. januar, når vi ved mere om smittetryk og mulighederne for at spille skak

Klubbens bestyrelse ønsker Jer alle en god jul og et godt nytår