Klar til vinterturnering

Af Jens Hornsgaard

Selvom Gladsaxe-mesterskabet kun lige er skudt i gang, så er det alligevel tid til at tænke på Vinterturneringen.

TIlmeldingen er åben og kan findes gennem link til venstre. Alternativt kan man tilmelde sig til Jens Hornsgaard.

Bestyrelsen var tilfredse med konceptet sidste år, så derfor bliver der igen en 7-runders kvalifikations-turnering med 3 afsluttende finale-runder.

Apropos Gladsaxe-mesterskabet, så er der nu spillet 2 runder som udgangspunkt.

I Mestergruppen har Jacob Rathlev 2 point ud af 3 (har spillet en kamp forud), mens 3 spillere har maximum efter 1 runde.

I Basisgruppen har Ole (fra Odysseus) og Leif Hahn (Caissa) begge 2 point efter 2 runder.

Værd at bemærke er også at 10-årige William Pihl fra Junior-skak spillede remis imod Torben Slabiak med 1671 i rating. Så flot.

Sidste ting er, at Jacob Sylvan har sagt ja til at komme og kommentere OL-partier i klubben torsdag den 4. oktober.

Jacob har et ekstra godt kendskab til OL-holdet, da han sparrede i en opvarmnings-minimatch forleden. Så sæt også et ekstra stort kryds denne aften.

Så er der generalforsamling

Af Jens Hornsgaard

Torsdag aften er der den årlige generalforsamling. Håber på et godt fremmøde og gode diskussioner.

Hele bestyrelsen genopstiller i øvrigt. Desuden foreslås uændret kontingent.

Bagefter spiller vi lyn. Starter nok omkring 20.30 (plus / minus).

Dagsordenen er:

1. Velkomst og valg af dirigent
2. Formandens beretning
3. Regnskab
4. Indkomne forslag
5. Fremlæggelse af budget og fastsættelse af kontingent
6. Valg

Formandens beretning kan læses her.

Gladsaxe-mesterskab klar til start

Af Jens Hornsgaard

Som bekendt er Odysseus og Caissa i år gået sammen om at arrangere Gladsaxe-mesterskabet og interessen har været fint.

Vi er endt på 22 spillere fordelt på en stærk alle-imod-alle Mesterklasse med 8 spillere og derudover en Monrad-gruppe på 14 spillere.

Det er faktisk gået sådan, at Gladsaxe-mesterskabet er blevet Danmarks stærkeste hverdags-turnering. Intet mindre.

Første runder starter på tirsdag hos Gladsaxe og 1. runde i Mester-klassen ser således ud:

Jan Kaya - Erik Poulsen

Jens Juul Hornsgaard - Morten Nielsen

Michael Ole Madsen - Morten Andersen

Tommy B. Schmidt - Jakob Rathlev

Det bliver spændende.

Tor Sep 27 @19:00 -
Gladsaxe-mesterskab, 4. runde
Tir Okt 02 @19:00 -
Gladsaxe-mesterskab, 5. runde (hos Caissa)
Tor Okt 04 @19:00 -
Foredrag om OL-skak med Jacob Sylvan